Ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied, locatie Heuvenseweg 1c Rheden; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, locatie Heuvenseweg 1c Rheden' en de daarbij behorende stukken voor een ieder ter inzage is gelegd.

Dit plan maakt het planologisch mogelijk om de Bosschuur aan de Heuvenseweg 1c te Rheden in gebruik te nemen als woning. Daarnaast wordt de ter plaatse aangebouwde overkapping gesloopt en ter vervanging daarvan wordt elders een berging met carport gerealiseerd.

Inzage stukken

Vanaf donderdag 28 mei tot en met woensdag 8 juli 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan, de verbeelding en alle bijlagen voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPLG46-ON01.

U kunt ook de stukken van het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Servicebalie in het gemeentehuis te De Steeg.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) een zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

U wordt verzocht in uw zienswijze duidelijk het zaaknummer 663307 te vermelden.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling (telefonisch) een zienswijze

naar voren te brengen. Onderstaand zijn de contactgegevens weergegeven.

Maatregelen corona

Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is. De behandelend ambtenaar is niet aanwezig op het gemeentehuis om eventueel vragen te beantwoorden. Heeft u vragen omtrent dit bestemmingsplan of wilt u een mondelinge zienswijze indienen kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Vorselen via m.vanvorselen@rheden.nl of via het algemene telefoonnummer (026) 49 76 911.

 

De Steeg, 27 mei 2020

 

 

Naar boven