Ontwerp bestemmingsplan partiele herziening Waardsedijk 83

Logo Oudewater

Vooraankondiging

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan ‘Partiele herziening Waardsedijk 83’.

 

Ontwerp bestemmingsplan ‘partiele herziening Waardsedijk 83’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘partiele herziening waardsedijk 83’ met identificatienummer NL.IMRO.0589.bppartherzwdijk83-ow01 ter inzage ligt van 3 juni tot en met 14 juli 2020.

Plangebied en doel

Het plan voorziet in het herinrichten van het perceel Waardsedijk 83. Het gaat om realiseren van een woning met diverse bijgebouwen en het herinrichten van het perceel met gebiedseigen beplanting en een vijver.

M.e.r.-beoordelingsbesluit

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat geen milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld. Uit het bestemmingsplan blijkt dat door de voorgenomen activiteit geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu voordoen die het opstellen van een milieueffectrapport noodzakelijk maken.

Inzien

Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u tijdens de genoemde termijn inzien op www.oudewater.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0589.bppartherzwdijk83-ow01.

Vanwege het coronavirus wordt geadviseerd alleen naar het gemeentehuis te komen indien dit noodzakelijk is. Wilt u de stukken op papier inzien, dan kunt u telefonisch contact opnemen via het algemene telefoonnummer 140348.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u per post indienen gericht aan de Gemeenteraad Oudewater, p.a. team Ruimtelijke plannen, gemeente Oudewater, Postbus 100, 3420 DC Oudewater. o.v.v. zienswijze Waardsedijk 83.

Schriftelijke zienswijzen kunnen ook digitaal worden ingediend middels uw digid. Het digitale formulier

u vinden op www.oudewater.nl>inwoners>melding-klacht-bezwaar-maken>zienswijze-indienen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een terugbelafspraak maken via het algemene telefoonnummer 140348.

Dit nummer kunt u ook gebruiken indien u wilt worden teruggebeld over nadere informatie en/of vragen.

 

Oudewater, 2 juni 2020

 

Naar boven