Vaststelling hogere waarden in verband met bestemmingsplan ‘Berndijksestraat 14 te Kaatsheuvel’

Logo Loon op Zand

Als gevolg van wegverkeer op de Berndijksestraat te Kaatsheuvel heeft het college van burgemeester en wethouders voor het bestemmingsplan ‘Berndijksestraat 14 te Kaatsheuvel’ hogere waarden vastgesteld. Dit conform artikel 110a van de Wet geluidhinder.

Besluit inzien

U kunt het besluit tot vaststelling van de hogere waarden en het bijbehorende akoestische onderzoek inzien. U kunt dit doen van donderdag 28 mei 2020 tot en met woensdag 8 juli 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. U kunt de stukken ook bekijken op www.loonopzand.nl (via ‘Verhuizen, Wonen & Belastingen’ > ‘Projecten’ > ‘Berndijksestraat 14’).

Door de aangescherpte richtlijnen vanuit het RIVM vanwege het coronavirus, wordt geadviseerd de stukken digitaal te bekijken via bovengenoemde website.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling hogere waarden kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het betreffende ontwerpbesluit;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbesluit bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

  • 1.

    de naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    de gronden van het beroep.

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Voor degenen die het recht toekomt om beroep in te stellen tegen het betreffende besluit, is het mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn wordt gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het besluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Naar boven