Verdiepen waterbodem WS HHNK 5844, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier om een wijziging van een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De wijziging betreft het met maximaal 0,50 meter extra verdiepen van de waterbodem van zwaaikom 3, 4, 5, 8 en 10 en het aanpassen van de breedte van de vaargeulen van 50 meter naar 35 meter.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 28 mei 2020 tot en met 8 juli 2020 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • Gemeente Waterland, Pierebaan 3 te Monnickendam;

  • Gemeente Edam-Volendam, W. van der Knoopdreef 1 te Volendam;

  • Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000 te Amsterdam.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE te Utrecht, onder vermelding van het zaaknummer RWSZ2020-00005844. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met het Afdelingshoofd Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoonnummer 088-7973700.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw L. Snitsevorg van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoonnummer 06 – 11 53 97 51.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland J.J.A. Stammen

Naar boven