Hollands Kroon - week 21 - verleende omgevingsvergunning voor het verlengen van de woning, Koningin Wilhelminaweg 20 te Slootdorp.

Logo Hollands Kroon

Omschrijving: ontwerp-omgevingsvergunning voor het verlengen van de woning.

Adres: Koningin Wilhelminaweg 20 Slootdorp.

Kenmerk: Z-252194

Datum besluit: 20 mei 2020

­

 

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht

Onderwerp: ontwerp omgevingsvergunning bouwen

Plangebied: Slootdorp WM

Doel plan: het verlengen van de woning.

Zaaknummer: Z-252194

 

 

 

Omschrijving ontwikkeling/plangebied

Het plangebied betreft het perceel Koningin Wilhelminaweg 20 Slootdorp .

 

 

Ter inzage

Alle relevante stukken en besluiten worden gelijktijdig voor zes weken ter inzage gelegd. Wilt u een afspraak maken om de vergunning in te zien of meer informatie? maak dan telefonische een afspraak via telefoonnummer 088 3215000 U kunt de omgevingsvergunning met ingang van 26 mei-2020 inzien. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u opvragen via vergunningen@hollandskroon.nl.

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, binnen de termijn van ter inzage legging, beroep in stellen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Met ingang van 26-5-2020 kunt u gedurende een termijn van zes weken uw zienswijzen mondeling of schriftelijk indienen.

Schriftelijk

Stuur uw zienswijzen naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief als onderwerp “verlengen van de woning Slootdorp”.

Mondeling

Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kunt u een afspraak maken met het team RO via telefoonnummer 088 321 5000. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

 

Naar boven