Ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Poel 2e herziening”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Poel 2e herziening” met ingang van 28 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPBP06-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Marquesweg 4 te Goes. In het geldende bestemmingsplan “Bedrijventerreinen De Poel 1e herziening” is het perceel voorzien van een aanduiding “specifieke vorm van kantoor - kantoor 2”, wat betekent dat (naast bedrijfsmatige activiteiten) tevens een zelfstandig kantoor op de tweede verdieping van het bedrijfspand is toegestaan. De eigenaar wil om logistieke redenen de derde verdieping van het pand verhuren aan derde partijen en dat gebruik op de tweede verdieping staken. Het ontwerpbestemmingsplan kent een aanduiding “specifieke vorm van kantoor - kantoor 4” toe aan het perceel en bepaalt dat ter plaatste van deze aanduiding (naast bedrijfsmatige activiteiten) tevens een kantoor op de derde verdieping is toegestaan. Dit betekent dat de tweede verdieping niet meer mag worden gebruikt als zelfstandig kantoor. Hierdoor vindt geen uitbreiding van het aantal vierkante meters kantooroppervlakte plaats, maar een verschuiving.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen genoemde periode is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken met Peter Daniëlse via (0113) 249 809 of p.danielse@goes.nl.

Naar boven