Vaststelling wijzigingsplan Katwijk NB, woningbouw Liefkeshoek

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Katwijk NB, woningbouw Liefkeshoek’ heeft vastgesteld op 19 mei 2020. Het wijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

 

Het plangebied ligt in het gebied achter de De Boggerd en Liefkeshoek (5433 KG). Het plan maakt het bouwen mogelijk van in totaal negentien woningen van de types rijwoning, twee-onder-één-kapper en vrijstaand. De hoofdontsluiting komt in het verlengde van de Pastoor Suijsstraat. Het huidige speelveld krijgt een plaats in het plangebied.

 

Het wijzigingsplan, vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 27 mei 2020 tot en met dinsdag 7 juli 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis op afspraak tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.03BPWliefkeshoek-VA01.

 

Gedurende de voornoemde (beroeps)termijn kan tot en met 8 juli 2020 tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage, door:

• diegene die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

• belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen;

• een ieder tegen de wijzigingen die door het college van B&W zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan.

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Het besluit treedt in werking op 9 juli 2020. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

 

Cuijk, 26 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

 

Naar boven