Domburg, Schelpweg 8, aangevuld met percelen aan de Beatrixstraat en de Weverijstraat 9-13, nieuw besluit uitgebreide omgevingsvergunning 1e fase

Logo Veere

 

Naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank Zeeland – West-Brabant hebben wij een omgevingsvergunning 1e fase (handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening) verleend voor onderdelen van een nieuw te realiseren vitaliteitshotel op de locatie van het voormalig KPN gebouw, Schelpweg 8, aangevuld met percelen aan de Beatrixstraat en Weverijstraat 9-13, te Domburg.

Deze omgevingsvergunning 1e fase, die op onderdelen is verbeterd, omvat:

a. het gedeeltelijk slopen van bestaande opstallen op grond van ruimtelijke regels;

b. het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, in casu het bestemminsgplan Kom Domburg, voor het afwijken van de bouw- en gebruiksregels van artikel 4 (Bedrijf), artikel 8 (Groen) en artikel 19 (Wonen).

c. het aanleggen of veranderen van een uitweg.

 

In het kader van het verlenen van deze vergunning is besloten geen MER verplicht te stellen op basis van de aanmeldnotitie die ook deel uit maakt van de bij de vergunning behorende stukken.

 

Het besluit ligt, met de daarbij behorende bijlagen, met ingang van 25 mei gedurende zes weken (tot en met 6 juli 2020) ter inzage op het gemeentehuis. De omgevingsvergunning is bovendien in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0717.0100OVKpngebDbg-VG03.

 

Gedurende de periode van 26 mei tot en met 6 juli 2020 kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen de wijzigingen die in de omgevingsvergunning zijn aangebracht ten opzichte van de vernietigde vergunning van 28 maart 2018 bij de Rechtbank Zeeland – West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 DH Breda. Gelet op het bepaalde in artikel 6:19 Awb hebben de ingediende hoger beroepschriften van rechtswege mede betrekking op dit besluit tot vervanging van het vernietigde besluit.

 

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat minimaal de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de reden van het beroep. Als beroep wordt ingediend kan ook een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland – West-Brabant.

 

 

Domburg, 20 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

 

 

 

Naar boven