Gemeente Alkmaar - kennisgeving ontwerp-beschikking, uitgebreide voorbereidingsprocedure - Station Alkmaar Noord - Drechterwaard, Alkmaar

Logo Alkmaar

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

1824DX110

Kennisgeving ontwerp-beschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure

Station Alkmaar Noord

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat:

  • 1.

    Zij aan de hand van de aanmeldnotitie bevestigen dat de milieugevolgen van het bouwplan zodanig beperkt zijn dat er geen milieueffectrapport is vereist;

  • 2.

    Zij over gaan tot het volgen van een uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in de Wabo voor de nieuwbouw van het Station Alkmaar Noord aan de Drechterwaard te Alkmaar.

Ter inzageDe aanmeldnotitie m.e.r. en de ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken liggen van 22 mei 2020 tot en met 2 juli 2020 ter inzage bij de gemeente Alkmaar.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter visie bij de servicebalie Vergunning- en subsidieverlening op het Stadskantoor. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. Wilt u langskomen? Maak een afspraak.

Een ieder kan gedurende deze termijn mondeling of schriftelijk eventuele zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, Postbus 53, 1800 BC Alk­maar.

Vermeld in uw brief het onderwerp: “Zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning Station Alkmaar Noord”. Eventuele zienswijzen dienen uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde zienswijzentermijn te zijn ingediend.

Naar boven