Voorontwerpbestemmingsplan Harlingen - Kimswerderweg - Oosterparkweg

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 25 mei 2020 gedurende zes weken voor iedereen het voorontwerpbestemmingsplan ‘HARLINGEN - Kimswerderweg - Oosterparkweg’ ter inzage ligt.

Wat regelt het bestemmingsplan?

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘HARLINGEN - Kimswerderweg - Oosterparkweg’ voorziet in de bouw van 45 duurzame en levensloopbestendige huurappartementen. Het plangebied ligt op de hoek Kimswerderweg/Oosterparkweg (tegenover het politiebureau). Op deze locatie is nu nog het schildersbedrijf Koopmans gevestigd. Tegelijk met dit voorontwerpbestemmingsplan wordt ook een concept beeldkwaliteitplan ter inzage gelegd.

Waar ter inzage?

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf maandag 25 mei ter inzage bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Gelet op de huidige corona maatregelen is het gebouw gesloten en kunnen de stukken alleen worden ingezien na het maken van een telefonische afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met het team Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0517.

De planstukken kunnen ook bekeken worden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl 

Hoe Reageren?

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (t/m 5 juli 2020) over het voorontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken mondeling of schriftelijk zijn of haar inspraakreactie naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen wordt gekozen, kan men bellen naar het team Ontwikkeling van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

Harlingen 15-05-2020

Naar boven