Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure en ontwerpbesluit hogere grenswaarden De Toorts (Pieter de Hoochstraat ongenummerd), Zwijndrecht

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven kennis van de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning ‘De Toorts' (2020-006-U) voor het ontwikkelen van zeven grondgebonden woningen aan de Pieter de Hoochstraat ongenummerd. De aanvraag heeft betrekking op de activiteit 'Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'. Tevens geven burgemeester en wethouders van Zwijndrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden voor deze zeven woningen.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning (met bijbehorende stukken) en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen vanaf 22 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht. De aangepaste openingstijden van het gemeentehuis zijn:

- Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00-11.00 uur

- Woensdag van 15.00-20.00 uur

Om de stukken op het gemeentehuis in te zien, dient u een afspraak te maken door een e-mail te sturen aan vergunningen@zwijndrecht.nl of telefonisch contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoonnr. 14 078).

De ontwerp-omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden zijn ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder bestemmingsplannen → omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure).

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvergunning of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden naar voren brengen onder vermelding van 'zienswijze De Toorts Pieter de Hoochstraat' op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Zwijndrecht, 20 mei 2020

Naar boven