Beschikking omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Van Pijkerenlaan 71 in Oldebroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor een afwijking van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De afwijking maakt het planologisch mogelijk om een perceel aan de Van Pijkerenlaan nabij 71 te Oldebroek, met de bestemming Verkeer, te mogen gebruiken als tuin. Het zaaknummer van de aanvraag betreft 0269201900464.

 

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

De ontwerpbeschikking is op 11 februari 2020 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant en heeft vanaf 12 februari 2020 zes weken ter inzage gelegen. Er is geen zienswijze ontvangen. De beschikking omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp beschikking omgevingsvergunning inhoudelijk gewijzigd.

 

Wijzigingen

De (definitieve) beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking op onderdelen gewijzigd. Een overzicht van de wijzigingen zijn genoemd in de bijlage "Overzicht wijzigingen project Van Pijkerenlaan 71, 14 mei 2020". Die bijlage maakt onderdeel uit van de beschikking. Kortheidshalve wordt naar de inhoud van die bijlage verwezen.

 

Definitieve beschikking omgevingsvergunning

De definitieve beschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 20 mei 2020 tot en met woensdag 1 juli 2020 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De beschikking en andere stukken zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt op die website zoeken op het plannummer NL.IMRO.0269.OV234-VG01 .

Nu het gemeentehuis in verband met het coronavirus gesloten is, kunt u niet meer even binnenlopen om de stukken te bekijken die ter inzage liggen. Wilt u de stukken die ter inzage liggen toch graag inzien, dan kan dat. Dit ondanks dat de stukken ook online te bekijken zijn via de website www.oldebroek.nl . Deze digitale werkwijze heeft op dit moment onze voorkeur. U kunt een afspraak maken om de stukken toch in het gemeentehuis in te zien. Een afspraak maken kan via 0525 63 82 00 of via www.oldebroek.nl . In overleg met de betrokken medewerkers is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat een papieren exemplaar van de stukken die u wilt inzien bij u thuis worden bezorgd.

 

Beroep beschikking omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

- u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

- u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

- u belanghebbende bent en u het niet eens bent met de wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

 

 

 

Naar boven