Besluit (uitgebreide procedure) voor het aanleggen tweede inrit, Lekdijk 86 Tull en ‘t Waal (UV19072)

Logo Houten

Tull en ‘t Waal

Het volgende besluit ligt vanaf 21 mei 2020 tot en met 1 juni 2020 in het gemeentehuis ter inzage en treedt de eerste dag na die zes weken in werking. Het aanleggen van een tweede inrit, op het adres Lekdijk 86 te Tull en ‘t Waal (procedurenummer UV19072).

 

Inzien besluit

Om dit besluit te kunnen inzien, maakt u via (030) 639 26 11 of via houten.nl/afspraak (kies bij product ‘Inzien/informatie documenten’) een afspraak.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met 1 juni 2020 beroep tegen het besluit aantekenen bij rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht; daar zijn kosten aan verbonden en het schorst niet de werking van het besluit. Tegen dit besluit kan alleen beroep worden aangetekend door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit hebben ingediend.

Voorlopige voorziening

Voor het opschorten van het in werking treden van een besluit moet u de voorzieningenrechter van de rechtbank om een voorlopige voorziening vragen; daar zijn kosten aan verbonden. Wel moet u dan ook beroep tegen dit besluit hebben aangetekend.

Inhoud beroep en voorlopige voorziening

Een beroepschrift en een vraag om voorlopige voorziening moeten tenminste bevatten:

- uw naam en adres, datum en handtekening;

- een omschrijving, datum en kenmerk van dit besluit;

- de reden(en) waarom u het niet eens bent met dit besluit.

 

Naar boven