Bestemmingsplan Buitengebied, herziening Otmansweg Arriën

Logo Ommen

De gemeente Ommen laat weten dat de gemeenteraad op 28 november 2019 het bestemmingsplan Buitengebied, herziening Otmansweg, Arriën heeft vastgesteld volgens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het plan is bedoeld om de bouw van 6 woningen mogelijk te maken in het kader van de regeling Kwaliteitsimpuls Groene Omgeving en Rood voor rood. De locatie van het plan het perceel van de Otmansweg 1, 1a in Arriën.

Het ontwerp van dit plan heeft voor 6 weken ter inzage gelegen. In deze periode zijn twee zienswijzen ingediend.

 

Het plan is zes weken lang te bekijken

Vanaf donderdag 16 januari 2020 is het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied, herziening Otmansweg, Arriën te bekijken:

-op de landelijke website: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/idn/NL.IMRO.0175.buiten2012bp0045-VG01

-op de gemeentelijke website: https://www.ommen.nl/inwoners/bouwen-en-verbouwen/ruimtelijke-plannen.html

-in het gemeentehuis van Ommen door een afspraak te maken bij de publieksdienst. De stukken kunnen door eenieder worden ingezien en de laatste dag van de termijn voor het indienen van beroep is woensdag 26 februari 2020.

 

U mag beroep instellen

Vanaf donderdag 16 januari 2020 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven