Bestemmingsplan “Udenhoutseweg 12, Helvoirt” Onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan “Udenhoutseweg 12, Helvoirt” onherroepelijk is geworden. Dit bestemmingsplan is in de raadsvergadering van 5 maart 2020 gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de geldende bestemming ‘Agrarisch’ met bouwvlak naar een woonbestemming. Daarbij wordt de bestemming van de bedrijfswoning gewijzigd naar een reguliere burgerwoning en wordt op de locatie van het voormalige agrarische bedrijf de oude agrarische gebouwen gesloopt en wordt er ruimte geboden voor een bijgebouw ter grootte van 500m2.

Bestemmingsplan inzien

Het bestemmingsplan “Udenhoutseweg 12, Helvoirt” kunt u inzien bij de balie van de gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer.

Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BG19UDENHTSWEG12-VA01.

Haaren, 15 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Haaren

 

Naar boven