Zandwinning verbreden vaargeul Vossemeer 14084 De Vries, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Zandexploitatiemaatschappij De Vries & van de Wiel om een wijziging van een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet.

De aanvraag betreft een wijziging van een vergunning op grond van de Ontgrondingenwet voor het winnen van zand middels het verbreden en verdiepen van de vaargeul in deel B van het Vossemeer.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 21 mei 2020 tot en met 1 juli 2020 tijdens kantooruren ter inzage op de volgende adressen:

  • Rijkswaterstaat Midden Nederland, Zuiderwagenplein 2 te Lelystad;

  • Gemeente Dronten, De Rede 58, 8251 EX Dronten.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Midden Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het zaaknummer RWSZ2019-00014084. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met het hoofd van de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Midden Nederland.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met M. Boujemaoui van Rijkswaterstaat Midden Nederland, telefoonnummer 06- 11526292.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland J.J.A. Stammen

Naar boven