Omgevingsvergunning uitgebreide procedure ‘Zwartemeer, Bonkveen 13’

Logo Emmen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen hebben een omgevingsvergunning verleend voor Bonkveen 13 te Zwartemeer. De aanvraag gaat over het afwijken van het bestemmingsplan en bouwen van een bouwwerk. De aanvraag gaat over het bouwen van een woning. De aanvraag is geregistreerd onder zaak 19584-2020’.

 

U kunt de verleende omgevingsvergunning van 20 mei 2020 tot en met 30 juni 2020 met de daarbij behorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Emmen. U kunt de verleende omgevingsvergunning ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Als u het niet eens bent met deze beslissing dan kunt u tot en met 30 juni 2020 in beroep gaan. Alleen de volgende belanghebbenden mogen in beroep gaan:

 

  • Als u op tijd een zienswijze heeft opgestuurd tegen de ontwerpvergunning;

  • Als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet op tijd een zienswijze kon opsturen tegen de ontwerpvergunning;

  • Als u in beroep gaat tegen de eventuele wijzigingen die zijn aangebracht op het moment van verlenen van de vergunning;

 

Het beroepschrift stuurt u aan: de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

 

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het besluit daags na afloop van de beroepstermijn inwerking treedt. Daarom kunt u met een afzonderlijke brief een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen, dit verzoek heeft wel een schorsende werking.

 

Naar boven