Ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Logo Gorinchem

Burgemeester en wethouders van Gorinchem zijn van plan vergunning te verlenen voor:

Rijksweg A 27 (ingekomen 24 februari 2020)

Het verleggen van een aardgasleiding langs de A27, activiteit werkzaamheden uitvoeren en strijdigheid met het bestemmingsplan.

 

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 20 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage. In verband met de huidige richtlijnen van het rijk betreffende het coronavirus worden de genoemde stukken niet in de informatiehoek van het stadhuis van de gemeente Gorinchem ter inzage gelegd. Wilt u de stukken op deze wijze toch inzien? Stuur dan een mail naar gemeente@gorinchem.nl. Wij sturen de stukken dan per mail in PDF naar u toe. Zo hoeft u niet naar het stadhuis te komen.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kan door een ieder schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, postbus 108, 4200 AC Gorinchem. In deze periode kan door een ieder ook mondeling zienswijzen worden ingebracht of in persoon kenbaar worden gemaakt. U kunt hierover een afspraak maken met het Team Stadsontwikkeling (Wabo).

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Gorinchem 19 mei 2020

Medewerker team Stadsontwikkeling (WABO) gemeente Gorinchem,

Namens deze:

M. van 't Veer

Naar boven