VOORAANKONDIGING RUIMTELIJKE PLANNEN

Logo Borsele

Burgemeester en wethouders van Borsele maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn de volgende bestemmingsplannen in voorbereiding te nemen.

Bestemmingsplan“Heinkenszand, gedeelte Platepolder, fase I, 2021

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten zuiden van de woonbebouwing aan de Stenevate te Heinkenszand. Thans zijn de gronden agrarisch in gebruik. De gemeente heeft het voornemen om hier een nieuwe woonwijk te realiseren.

Bestemmingsplan Bedrijventerrein Drieweg, Nisse, 2020

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied ten noorden/oosten van het transportbedrijf, gevestigd aan de Drieweg 7 te Nisse. De ondernemer wenst de bestaande bedrijfsactiviteiten, aansluitend aan het huidige bedrijventerrein, uit te breiden.

Bestemmingsplan Kern ’s-Heerenhoek 2011, gedeelte Werrilaan 8, 2020

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande bedrijventerrein en de direct aangrenzende gronden aan de zuid- en oostzijde van het terrein. De ondernemer wenst een verdere doorontwikkeling te geven aan de bestaande bedrijfsactiviteiten.

Bestemmingsplan Kern Hoedekenskerke, gedeelte Waardweg 4, 2021

Het beoogde bestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van meer bebouwing en een verbreding van de gebruiksmogelijkheden op het bestaande terrein van de Eindpuntvoorziening Stoomtrein Goes-Borsele aan de Waardweg 4 te Hoedekenskerke.

Omgevingsplan Buitengebied Borsele 2018, gedeelte Vrielingweg 1, 2020

De herziening van het omgevingsplan heeft betrekking op een verdere doorontwikkeling van de bestaande bedrijfsactiviteiten op het bestaande bedrijfsterrein aan de Vrielingweg 1 te Hoedekenskerke, door hiervoor meer bouwmogelijkheden te creëren.

Inspraakreacties/zienswijzen

Het is op dit moment nog niet mogelijk zienswijzen tegen dit voornemen naar voren te brengen. Ook worden nog geen onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen. Inspraakreacties en zienswijzen kunt u te zijner tijd naar voren brengen gedurende de termijn van terinzagelegging van respectievelijk het voorontwerp en ontwerp bestemmingsplan.

Kennisgevingen

Zodra de gemeente een ((voor)ontwerp) bestemmingsplan ter inzage legt, plaatsen wij een kennisgeving hierover in het Gemeenteblad en in de Staatscourant (beide staan op www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website (www.borsele.nl). Het ((voor)ontwerp) bestemmingsplan is tijdens de terinzagelegging in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op (0113) 238427/496.

Heinkenszand, 19 mei 2020

 

Naar boven