Bekendmaking aan de scheepvaart, Rijkswaterstaat

De hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland maakt, gelet op de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid en het vlotte verloop van het scheepvaartverkeer, dient de scheepvaart te worden geïnformeerd dat het verboden is de nevengeul aan de linkeroever van de Waal tussen kmr 898.645 en kmr 902.685 in te varen.

De scheepvaart wordt op de hoogte gebracht van het vorenstaande door:

het aanbrengen van het verkeersteken afdeling I RPR, A.1 (in-, uit- en doorvaren verboden) aan de linkeroever van de Waal

  • nabij kmr 898.645; bij de invaart van de geul;

  • nabij kmr 899.395; bij de brug in de geul;

  • nabij kmr 902.685; bij de uitvaart van de geul.

Als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen zoals het sluiten van overheidsgebouwen is het op dit moment het makkelijkst om de stukken digitaal te raadplegen. De stukken liggen fysiek ter inzage op de Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. In het geval dat u gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot het fysiek inzien van de stukken dan kan dat alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak, het opvragen van het besluit en de bijbehorende tekening of voor andere vragen met betrekking tot het inzien van de stukken kunt u contact opnemen met mevrouw K. Oostinga, telefoonnummer 06 22 37 35 11, e-mailadres: karen.oostinga@rws.nl. Zonder afspraak is het als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen niet mogelijk het gebouw van Rijkswaterstaat Oost-Nederland in Wolfheze te bezoeken.

Het besluit, alsmede de ter zake zijnde stukken ligt vanaf 25 mei 2020 tot en met 5 juli 2020 fysiek ter inzage.

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift in te dienen. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, t.a.v. het hoofd van de afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Naar boven