Gemeente Lopik - voorontwerp bestemmingsplan - Boveneind NZ 6 - 6a, Benschop

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat het bestemmingsplan, “Boveneind NZ 6 – 6a Benschop” in voorontwerp ter inzage ligt.

Bestemmingsplan ‘Boveneind NZ 6 - 6a Benschop’

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om het bestaande, dubbele woonhuis aan het Boveneind NZ 6-6a te vervangen door drie nieuw te bouwen woningen.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt van woensdag 20 mei 2020 tot en met dinsdag 30 juni 2020 voor eenieder ter inzage op maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Strategie, beleid en projecten. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken.Digitaal zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder ‘Inwoners’ en vervolgens onder ‘Bestemmingsplannen’.Daarnaast is het plan ook raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0331.01BoveneindNZ6a-VO01.

Inspraakreacties

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk reacties indienen op het voorontwerp bestemmingsplan. De reactie wordt gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie over kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van vrijdagen, contact opnemen met de heer A. Testor, tel: (0348) - 55 99 86. 

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de ontvangen inspraakreacties zal een ontwerp bestemmingsplan worden opgesteld. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven