Besluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 8 appartementen op het perceel Raadhuisweg 13-15 in Akersloot

Logo Castricum

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum maken bekend dat het besluit omgevingsvergunning voor het bouwen van 8 appartementen op het perceel Raadhuisweg 13-15 in Akersloot zes weken ter inzage ligt.

Inhoud omgevingsvergunning

Het besluit omgevingsvergunning voorziet in de bouw van 8 appartementen.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 mei 2020 t/m 24 juni 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID: NL.IMRO.0383.OVA19Raadhuisweg13-VS01. Let op: in verband met het coronavirus is het gemeentehuis beperkt open. Wij verzoeken u dan ook eerst telefonisch contact (140251) op te nemen indien u de stukken in papieren vorm wilt inzien.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door de indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland Noord, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR Haarlem); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Castricum, 13 mei 2020

Naar boven