Voornemen voorbereiding bestemmingsplan Woongebied Rivierduinen, vml Buizenfabriek, Silvolde Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro

Logo Oude IJsselstreek

[Burgemeester en wethouders delen ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) mee dat het gemeentebestuur van plan is een bestemmingsplan voor te bereiden voor:

 

Silvolde: Woongebied Rivierduinen, vml. Buizenfabriek

Het in voorbereiding zijnde plan voorziet in de mogelijkheid om op het bedrijventerrein van de vml. Buizenfabriek, gelegen tussen de Prins Bernhardstraat en Berkenlaan in Silvolde, een woongebied met 68 woningen te realiseren.

Procedure

Deze publicatie heeft slechts een informerend doel. In dit stadium van de procedure kunt u geen zienswijzen indienen en er liggen geen stukken ter inzage. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over ons voornemen. Te zijner tijd zal een ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Dan is het mogelijk om te reageren op het plan. Op de gemeentepagina en op onze website wordt aangekondigd wanneer en op welke manier u kunt reageren.

Naar boven