Tervisielegging ontwerp-wijzigingsplan “Lasonder-Zeggelt 2018 - wijziging 1” (NL.IMRO.0153.R20190033-0002)

Logo Enschede

Het wijzigingsplan “Lasonder-Zeggelt 2018 - wijziging 1” heeft als doel de bestemming van de binnen het plan gelegen gronden en de bouw- en gebruiksmogelijkheden daarvan vast te leggen ten behoeve van de bouwmogelijkheid van 3 woningen op het perceel Niermansgang 9 te Enschede.

Inzien wijzigingsplan:

Het ontwerp-wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt van 14 mei 2020 tot en met 24 juni 2020 voor een ieder ter inzage.

Wijzigingsplan digitaal inzien:

Het ontwerp-wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken kan digitaal worden ingezien op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0153.R20190033-0002

De bronbestanden kunnen worden gedownload via de webpagina:

https://www.ruimtelijkeplannen.enschede.nl/plannen/NL.IMRO.0153.R20190033-/NL.IMRO.0153.R20190033-0002/

Ook kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl zoeken op naam van het wijzigingsplan.

Papieren versie inzien:

Wilt u liever de papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan inzien? Dan verzoeken wij u een mail met de naam van het plan te sturen naar vergunning@enschede.nl. U ontvangt dan van ons een pdf-versie van het gevraagde plan.

Nadere toelichting of inzien wijzigingsplan op stadskantoor is niet mogelijk:

Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het inzien van en/of het geven van een nadere toelichting over het ontwerpwijzigingsplan.

Heeft u vragen of wit u een nadere toelichting?

Wilt u vragen stellen over het ontwerpwijzigingsplan of een nadere toelichting ontvangen? Dan kunt u een email sturen aan vergunning@enschede.nl. Wij verzoeken u in de mail de naam van het plan, uw naam en telefoonnummer te vermelden. Het stellen van vragen via de email wordt niet gezien als het indienen van een zienswijze.

Reageren

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk, digitaal of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 7500 AA Enschede.

Digitale zienswijzen: kunnen worden ingediend via www.enschede.nl. Om digitaal een zienswijze te kunnen indienen dient u te beschikken over DigiD of E-herkenning.

Schriftelijke zienswijzen: kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 20, 7500 AA Enschede. In de brief moeten de volgende zaken vermeld worden: ‘zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Lasonder-Zeggelt 2018, wijziging 1”, uw naam en adres en uw handtekening.

Mondelinge zienswijze: Vanwege de verscherpte maatregelen tegen het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om een afspraak te maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Naar boven