Ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, zesde wijziging (Loeteweg 9, Hazerswoude-Dorp).

Logo Alphen aan den Rijn

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 28 april 2020 een ontwerpwijzigingsplan met betrekking tot het perceel Loeteweg 9 te Hazerswoude-Dorp is vastgesteld.

Wat houdt het wijzigingsplan in?

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming op het voornoemde perceel, ten behoeve van de realisatie van een viertal woningen met toepassing van de Ruimte-voor-Ruimte regeling.

Wanneer en waar kunt u het wijzigingsplan inzien?

Van 14 mei tot en met 24 juni 2020 is het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, zesde wijziging (Loeteweg 9, Hazerswoude-Dorp), met het identificatienummer NL.IMRO.0484.HDsierteelt6wijz-ON01 en de bijbehorende bestanden in te zien bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Alphen aan den Rijn. U kunt het ontwerpplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (bijvoorbeeld door het invoeren van een adres en huisnummer of in geavanceerd zoeken de plannaam of bovenstaande planIdn in te voeren).

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), wordt u aangeraden om het ontwerpwijzigingsplan digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u het plan op afspraak op het gemeentehuis inzien. Een afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer (14 0172) of door een e-mail te stu-ren naar ROJuristen@alphenaandenrijn.nl.

Hoe kunt u reageren?

Binnen bovenstaande termijn van ter visieligging kan iedereen digitaal, schriftelijk of mondeling gemotiveerd een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders indienen.

  • Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, te raadplegen via https://www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. In het formulier moet u duidelijk aangeven dat het om het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, zesde wijziging (Loeteweg 9, Hazerswoude-Dorp) gaat met zaaknummer 300125.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw reactie moet u duidelijk uw naam, adres en contactgegevens vermelden en aangeven dat het om het gaat om het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, zesde wijziging (Loeteweg 9, Hazerswoude-Dorp), met zaaknummer 300125.

  • Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Officemanagement Ruimte op telefoonnummer 14 0172.

Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het wijzigingsplan.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 13 mei 2020

Naar boven