Gemeente Uden - vaststelling beeldkwaliteitplan Park Maashorst kamers 2 en 3

Logo Uden

Vaststelling beeldkwaliteitplan

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat de gemeenteraad op 16 april 2020 het beeldkwaliteitplan ‘Park Maashorst kamers 2 en 3’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het beeldkwaliteitplan maakt hiermee onderdeel uit van de gemeentelijke Welstandsnota 2013.

Inhoud

Aanvullend op de regels van het uitwerkingsplan ‘Park Maashorst kamers 2 en 3’, is voor dit plangebied een beeldkwaliteitplan opgesteld. Het beeldkwaliteitplan geeft in woord en beeld de uitgangspunten weer voor de architectonische vormgeving van het plangebied en vormt het toetsingskader voor de welstandcommissie bij de beoordeling van bouwplannen voor deze locatie.

Wijzigingen bij de vaststelling

Ten opzichte van de ontwerpbeeldkwaliteitplan is een aantal verduidelijkende passages in de toelichting aangebracht en zijn enkele kleine aanpassingen aangebracht in de richtlijnen van het vastgestelde beeldkwaliteitplan.

Inzien

Het vastgestelde beeldkwaliteitplan ligt vanaf dinsdag 12 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. Het beeldkwaliteitplan is ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘Inwoners en ondernemers/Bouwen en verbouwen/Welstand/Beeldkwaliteitplannen.’

Inwerkingtreding.

Het beeldkwaliteitplan treedt de dag na de bekendmaking in werking. Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer (0413) 281 584.

Uden, 11 mei 2020.

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris de burgemeester

drs. D. van Deurzen drs. H.A.G. Hellegers

 

Naar boven