Hogere waarde Wet geluidhinder Rijksparallelweg 25 te Staphorst

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst hebben op 6 mei 2020 bekend gemaakt dat vanaf donderdag 7 mei 2020 voor een periode van zes weken het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied, herziening Rijksparallelweg 25 te Staphorst’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. Het plan voorziet in het splitsen van een bestaande woonboerderij in 3 wooneenheden op het perceel Rijksparallelweg 25 te Staphorst. De terinzage liggende stukken, fysiek en ook op de gemeentelijke website www.staphorst.nl, bevatten ook documenten over een ontwerpbesluit tot het vaststellen van een hogere waarde Wet geluidhinder vanwege de nabijheid van de A28.

In de advertentie van 6 mei 2020 is abusievelijk geen melding gemaakt van het terinzage liggen daarvan en van de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen tegen het ontwerp besluit hogere waarde. De terinzagelegging van deze stukken en de termijn voor het indienen van zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere waarde is gelijktijdig aan die van het ontwerpwijzigingsplan. Het ontwerp wijzigingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde liggen nog terinzage tot en met 17 juni 2020.

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het ontwerpwijzigingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarde. Een zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Omgevingsplein, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

Naar boven