Ontwerpbestemmingsplan Driezum inzien

Logo Dantumadiel

Van donderdag 7 mei tot en met woensdag 17 juni 2020 ligt bij de gemeente Dantumadiel ter inzage:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan Driezum (IMRO-code: NL.IMRO.1891.BpDriezum-ON01)

Het bestemmingsplan wordt herzien vanwege de noodzaak tot actualisatie. Het betreft een op beheer gericht plan dat grotendeels conserverend van aard is. Dit houdt in dat de actuele situatie in het ontwerpbestemmingsplan is vastgelegd en dat geen nieuwe (grootschalige) ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk worden gemaakt, met uitzondering van:

  • 1.

    Uitbreiding van het keukenbedrijf aan de H.G. van der Veenstrjitte 22;

  • 2.

    Uitbreiding van het bedrijf aan de Kolkensloane 2 en 4.

In het ontwerpbestemmingsplan is verder een regeling opgenomen voor de opwekking van duurzame energie.

Het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan wordt digitaal ter inzage gelegd. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan willen wij het aantal afspraken in het gemeentehuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om het ontwerpbestemmingsplan in het gemeentehuis aan de Hynsteblom 4 te Damwâld in te zien. Probeer dan ook zoveel mogelijk het plan digitaal in te zien. Als dit geen optie is, kunt u contact opnemen met de gemeente Dantumadiel en vragen naar team Romte via het telefoonnummer 0519 - 298888. Er zal dan in overleg met u naar een oplossing gezocht worden.

U kunt het bestemmingsplan bekijken op www.dantumadiel.frl onder Bouwen en Wonen, Bestemmingsplannen, Plannen in Dantumadiel ter inzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl via de genoemde IMRO-code.

Wilt u reageren?

Dit kan in de periode van donderdag 7 mei tot en met woensdag 17 juni 2020. U kunt uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Dantumadiel, postbus 13, 9290 AA Kollum.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888

 

Naar boven