Dalen - Huttenheugte ong.: voor het verdiepen van de Huttenheugte-plas, het realiseren van een zanddepot voor de duur van 5 jaar en het oprichten van een inrichting (rectificatie herstelbesluit tijdelijke vergunning verleend)

Logo Coevorden

Omgevingsvergunning - rectificatie herstelbesluit tijdelijke vergunning

 

Burgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat zij de omgevingsvergunning die op 18 juni is verleend hebben hersteld middels een herstelbesluit.

 

Tegen de verlening van de omgevingsvergunning van 18 juni 2019 is beroep ingesteld bij Rechtbank Noord Nederland. De rechtbank heeft het beroep in behandeling en heeft nog geen uitspraak gedaan. Op 16 april 2020 heeft het college een herstelbesluit genomen. Het herstelbesluit is op 16 april 2020 verzonden naar de aanvrager en naar Rechtbank Noord Nederland. De omgevingsvergunning is aangepast. Hiermee is een verduidelijking van de werkwijze van het zanddepot opgenomen.

 

Het herstelbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 30 april 2020 tot en met 11 juni 2020 ter

inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.

 

In tegensteliing tot de eerdere publicatie kunnen belanghebbenden binnen zes weken (van 17 april 2020 tot en met 28 mei 2020) na de datum van verzending van het besluit aan de aanvrager schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen tegen dit besluit. Zie hiervoor de informatieop www.coevorden.nl/bezwaarschrift-indienen

 

Zaak - 37075-2018.

 

Naar boven