Gemeente Voorst - verlening omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) De Zanden 47A in Teuge

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 9 mei 2020 ligt met de bijbehorende stukken voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage de omgevingsvergunning voor De Zanden 47A in Teuge (SXO-2017-0819_NL.IMRO.0285.10104-VS01). Door de corona-uitbraak kunt u de stukken alleen op afspraak inzien in de tijdelijke huisvesting van de gemeente Voorst aan de Hietweideweg 20 in Twello. Hiervoor maakt u een afspraak met Herman Snip. Zijn telefoonnummer is 0571-27 93 36. Komt u naar het gemeentehuis? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers. Bekijk de digitale stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De omgevingsvergunning is aangevraagd voor het bouwen van een vergaderruimte (3D geprint gebouw) aan De Zanden 47A in Teuge. Burgemeester en wethouders verlenen op grond van artikel 2.1 en artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wabo de vergunning.

Op grond van artikel 3:18 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht delen wij u mee dat over het ontwerpbesluit wel zienswijzen naar voren zijn gebracht.

Niet eens met het besluit?

Beroep

Heeft u als belanghebbende tijdig een zienswijze naar voren gebracht? Dan kunt u tegen dit besluit binnen zes weken vanaf 10 mei 2020 beroep instellen. Belanghebbenden die aantonen dat zij niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze naar voren te brengen kunnen ook beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt in werking na de beroepstermijn, ook al heeft u een beroepschrift ingediend.

Voorlopige voorziening

Als u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het besluit nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Twello, 8 mei 2020

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven