Ontwerp omgevingsvergunning Zwartemolenweg 49 Posterholt

Logo Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken ingevolge artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij de ontwerp omgevingsvergunning voor de herbouw van de bedrijfswoning buiten het bouwvlak aan de Zwartemolenweg 49 in Posterholt hebben vastgesteld.

Het plan en de omgevingsvergunning

De voorgenomen omgevingsvergunning is bedoeld voor de volgende activiteiten:

  • 1.

    het (ver)bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1.1.a Wabo);

  • 2.

    het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1.1.c Wabo).

Het bouwplan betreft het herbouwen van een agrarische bedrijfswoning. De huidige woning zal daarbij worden gesloopt nadat de nieuwe woning gerealiseerd is.

Inzage en raadplegen

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf 7 mei 2020 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken staan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.OVPHT2020ZWARMWG49-OW01.

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken:

U stuurt een mail naar postregistratie@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen ter inzage. Deze worden dan per mail aan u toegezonden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen?

U maakt telefonisch een afspraak om het plan bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien. U kunt contact opnemen met (Bram Schreurs) van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar worden gemaakt. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bram Schreurs van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Naar boven