Ontwerpbestemmingsplan Gemini College, de Loods en de Gooth en ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage

Logo Ridderkerk

Op de locatie van het huidige hoofdveld van RVVH op het Sportpark Ridderkerk wil de gemeente een nieuw schoolgebouw met sportzaal realiseren ten behoeve van het Gemini College. Om dit mogelijk te maken is een bestemmingsplan opgesteld, waarvan het ontwerp ter inzage wordt gelegd. Dit bestemmingsplan biedt tevens ruimte om een jongerencentrum en –sociëteit te realiseren naast het schoolgebouw. Hierover neemt de gemeenteraad echter nog een apart besluit.

De geluidbelasting op het schoolgebouw overstijgt de voorkeurswaarden voor geluid. Daarom ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ter inzage.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarden liggen vanaf 8 mei tot en met 18 juni 2020 ter inzage 

De stukken zijn online te raadplegen via www.ridderkerk.nl/ter-inzage ;

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO code: NL.IMRO.0597.BPWEST2019GEMINIC-OW01

Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met de heer B. de Vries via telefoonnummer 010-5061750.

 

Zienswijze indienen 

Uw eventuele zienswijze (reactie) stuurt u vóór 19 juni 2020 aan de gemeenteraad, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Graag onder vermelding van ‘zaaknummer 153571’ en de naam van het desbetreffende besluit of document waar u op wilt reageren.

U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor maakt u een afspraak met de heer B. de Vries via telefoonnummer 010-5061750. Een brief heeft onze voorkeur.

 

Ridderkerk, 7 mei 2020

Naar boven