Omgevingsvergunning verleend Goudsmid 16 in Ter Aar – het afwijken van een bestemmingsplan voor het toestaan van bedrijfsactiviteiten uit een hogere milieucategorie

Logo Nieuwkoop

Goudsmid 16 in Ter Aar (kadastraal bekend als: gemeente Ter Aar, sectie A, nummers 8874 en 8875) - zaaknummer W-2019-0229 - omgevingsvergunning voor het afwijken van een bestemmingsplan voor het toestaan van bedrijfsactiviteiten uit een hogere milieucategorie is verleend - verzenddatum 29 april 2020.

Naar aanleiding van een bezwaarschrift is besloten om alsnog de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ te verlenen. Hierbij is toepassing gegeven aan een binnenplanse afwijkingsmogelijkheid.

Inzage

De stukken zijn digitaal toegevoegd. U kunt de stukken ook inzien, op afspraak, bij het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt online een afspraak maken via www.nieuwkoop.nl of telefonisch via 14 0172. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken wij momenteel zoveel mogelijk digitaal.

Beroep

Bent u het niet eens met het besluit, dan kunt u binnen zes weken na de verzenddatum beroep instellen. Ook andere belanghebbenden kunnen dit doen. Het beroepschrift dient te worden ingediend bij de rechtbank den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. In het beroepschrift staan uw naam en adres, datum beroepschrift, datum van het besluit waartegen u beroep indient en u geeft aan waarom u het niet eens bent met dit besluit. Voor het instellen van beroep betaalt u griffierecht. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Wanneer u de werking van dit besluit op korte termijn wil tegenhouden, dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Ook andere belanghebbenden kunnen dit verzoek doen. Dit kan alleen als er op tijd een beroepschrift is ingediend. Het verzoek wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening betaalt u griffierecht. Meer informatie vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven