Ter inzage legging ontwerpbesluiten Heerlesebaan 20, Halsteren

Logo Bergen op Zoom

Kennisgeving voornemen afgifte verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom maken bekend dat de gemeenteraad op 28 februari 2019, nr. RVB18-0083, heeft besloten het als bedoeld in artikel 6.5, eerste lid, van het Besluit omgevingsrecht (Bor) aan het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom af te geven voor het verlenen van een omgevingsvergunning. Verder maken burgemeester en wethouders bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn te beslissen op de volgende aanvraag:

Aanvraagnummer

Ontvangstdatum

Adres Activiteit

20190306OMV14313

06-03-2019

Heerlesebaan 20 te Bergen op Zoom, het uitbreiden van een varkenshouderij

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteiten bouwen, afwijken bestemmingsplan en milieu.

Het raadsbesluit betreffende het voornemen de verklaring van geen bedenkingen af te geven, de aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 14 mei 2020 gedurende zes weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de centrale balie op het stadkantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4. Alle bovengenoemde stukken zijn tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder plancode NL.IMRO.0748.OVHeerlesebaan20-0201.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen naar voren brengen tegen het besluit tot het voornemen om de Verklaring van geen bedenkingen af te geven en het voornemen om een omgevingsvergunning te verlenen bij de gemeenteraad van Bergen op Zoom respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van Bergen op Zoom, Postbus 35, 4600 AA te Bergen op Zoom onder vermelding van het aanvraagnummer.

Wilt u de aanvraag komen inzien of een mondelinge zienswijze naar voren brengen? Maak dan een afspraak met onze medewerkers van het KCC via telefoonnummer 14 0164.

Let op! Tegen ontwerpbesluiten kunnen alleen zienswijzen worden ingediend. Pas na dat op de aanvraag is besloten kan hiertegen een beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank. Wij wijzen eenieder erop dat alleen een beroepschrift tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en tevens belanghebbende is.

Bergen op Zoom, 13 mei 2020

Naar boven