Gemeente Leiden -Vaststelling bestemmingsplan Loswal e.o. 1e herziening

Logo Leiden

 

Op 23 april 2020 heeft de gemeenteraad van Leiden het bestemmingsplan ‘Loswal e.o. 1e herziening’ (NL.IMRO.0546.BP00161-0301) vastgesteld.

Toelichting

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch planologische regeling ter plaatse van de bestaande berging met carport aan de Lammenschansplein 3, waarvoor reeds een omgevingsvergunning is verleend. Met dit bestemmingsplan is de planologische situatie aangepast conform de vergunde situatie.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van vrijdag 8 mei 2020 tot en met donderdag 18 juni 2020 ter inzage. De digitale stukken zijn raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Leiden, www.leiden.nl/bestemmingsplannen.

Het is tevens mogelijk de stukken in te zien in het Stadkantoor, Bargelaan 190.

Beroep instellen

De beroepstermijn loopt van zaterdag 9 mei 2020 tot en met vrijdag 19 juni 2020.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroep dient te worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de inzagetermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er op het verzoek is beslist.

Informatie

Nadere informatie met betrekking tot het bestemmingsplan kunt u inwinnen bij de gemeente Leiden, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

 

Naar boven