Gemeente Nijkerk - Ontwerp omgevingsvergunning Bunschoterweg 50 Nijkerk Beschikking tweede fase en gewijzigd besluit eerste fase

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 2.5 (gefaseerde aanvraag), artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning voor het perceel Bunschoterweg 50 te Nijkerk met bijbehorende stukken ter inzage komt te liggen.

De beschikking is een voornemen tot een besluit voor de tweede fase voor het perceel Bunschoterweg 50 te Nijkerk, waarmee tevens wijzigingen worden aangebracht in het besluit eerste fase van 3 december 2015 met kenmerk 2015W0916 voor datzelfde perceel.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met ingang van donderdag 7 mei 2020 zes weken ter inzage.

De ontwerp omgevingsvergunning en alle bijbehorende stukken zijn in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033.

Het ontwerp omgevingsvergunning is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen

Zienswijzen

Vanaf donderdag 7 mei 2020 kan een ieder over dit plan naar keuze online (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de bekendmaking van de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondeling zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met het team Planvorming via telefoonnummer 14 033.

 

 

 

 

 

Nijkerk, 6 mei 2020

Naar boven