Wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro“Buitengebied 1998, Hoofdweg Wedderveer 75”

Logo Westerwolde

Inhoud

Burgemeester en wethouders van Westerwolde maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan “Buitengebied 1998, Hoofdweg Wedderveer 75” ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op het wijzigen van de agrarische bestemming van het perceel Hoofdweg Wedderveer 75 te Wedde in een woonbestemming. Het vastgestelde wijzigingsplan bevat geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan. Ook zijn er geen zienswijzen over het ontwerpplan naar voren gebracht.

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 7 mei 2020 tot het einde van de beroepstermijn ter inzage in het gemeentehuis in Sellingen (Dorpsstraat 1) en Wedde (Hoofdweg 2). Tevens is het plan elektronisch raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.1950.WZ2003-vs01. Het is hierop rechtstreeks raadpleegbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1950.WZ2003-vs01. Het wijzigingsplan treedt ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan beroep worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kan uitsluitend gebruik worden gemaakt door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan naar voren te brengen. Het beroep moet binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Degene die beroep heeft ingesteld, kan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient te worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak (schriftelijk: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Naar boven