Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag voor het verbouwen van een woning - De Banten 3 in Sebaldeburen

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier geven overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kennis van het voornemen een omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen van een woning op het perceel De Banten 3 in Sebaldeburen, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie L, nummer 1816.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  •  

    Bouwen van een bouwwerk

  •  

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

De verbouwing van de schuur tot woning is in strijd met de geldende bestemmingsplannen. Het college wil meewerken aan het plan door toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo. Laatst genoemde planologische procedure betreft een uitgebreide voorbereidingsprocedure, waarbij het besluit een goede ruimtelijke onderbouwing moet bevatten.

Ter inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning, ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 6 mei 2020 gedurende zes weken (tot en met dinsdag 16 juni 2020) tijdens openingstijden ter inzage bij het Klanten Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn, Hooiweg 9 in Zuidhorn.

Tegen het voornemen de omgevingsvergunning te verlenen kan eenieder gedurende de termijn van de ter inzage legging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, postbus 100, 9350 AC Leek.

 

Naar boven