Gemeente Alkmaar - ontwerpbestemmingsplan - Bloemaertlaan 20, Alkmaar

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders maken bekend overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening dat het ontwerpbestemmingsplan Bloemaertlaan 20 te Alkmaar in ontwerp ter inzage ligt.

Gebied

Het gebied waar het ontwerp bestemmingsplan betrekking op heeft, is aan de noordzijde en oostzijde begrensd door het van der Astpad, aan de zuidzijde door de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en de Bloemaertlaan aan de westzijde.

Doel

Het ontwerpbestemmingsplan Bloemaertlaan 20 te Alkmaar voorziet in omzetting van de voormalige kantoorlocatie naar een woonbestemming voor 6 appartementen en 10 grondgebonden woningen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 7 mei 2020 tot en met woensdag 17 juni 2020.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0361.BP00164-0201.

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het bestemmingsplan vragen wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Zienswijzen

Op het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen.

Zienswijzen kunt u richten aan het burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven