Ontwerp wijzigingsplan ‘Derdeweg 1’ te Nieuw- en Sint Joosland

Logo Middelburg

 

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp-wijzigingsplan ‘Derdeweg 1’ te Nieuw- en Sint Joosland vanaf woensdag 29 april gedurende zes weken (tot en met 10 juni 2020) voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerp-wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0687.BPWBGM3EWEG-ON01. Het plan is eveneens op afspraak in te zien bij de vakbalie op het Stadskantoor.

 

Het plan wijzigt op het perceel Derdeweg 1 te Nieuw- en Sint Joosland de geldende bestemming van ‘agrarisch’ naar ‘wonen’.

 

Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg. Een mondelinge zienswijze kan door de Coronamaatregelen uitsluitend telefonisch worden doorgegeven. U dient hierbij bij aanvang te vermelden dat u een mondelinge zienswijze indient.

 

Door de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, kent het stadskantoor op dit moment specifieke bezoekregels. Indien u toch het plan wenst in zien, moet u hiervoor een afspraak maken met de behandeld ambtenaar via (0118-675.231).

Naar boven