Vastgesteld bestemmingsplan Scholtemaatweg 6 Winterswijk

Logo Winterswijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat zij op 28 april 2020 het wijzigingsplan ‘Scholtemaatweg 6’ heeft vastgesteld. Het betreft een wijzigingsplan conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Het bestemmingsplan maakt wijziging van de agrarische bestemming van het perceel Scholtemaatweg 6 mogelijk. De agrarische bestemming wordt met dit plan gewijzigd in een woonbestemming. Het plangebied is gelegen aan de Scholtemaatweg 6 in Winterswijk Ratum in het buitengebied van de gemeente Winterswijk. De locatie ligt circa 2 km ten noorden van het buurtschap Ratum.

Waar ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.WP1902BGSCHOLTMWEG -VA01.

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), raden wij u sterk aan om de stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u de fysieke stukken op afspraak komen inzien bij de receptie van het gemeentekantoor. U kunt daartoe een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543-543543) of door een e-mail te sturen naar gemeente@winterswijk.nl. Is ook het plannen van een afspraak niet mogelijk of wenselijk, neemt u dan ook contact met ons op zodat wij met u tot een voor u passende oplossing kunnen komen.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande woensdag 13 mei 2020 tot en met dinsdag 23 juni 2020 kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen, kunnen ook beroep instellen. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 25 juni 2020. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

 

Naar boven