Ontwerp omgevingsvergunning “Vuursteenstraat 10 Beugen”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Bedrijven-, Zorg-, en Leerpark Sterckwijck Boxmeer” ten behoeve van uitbreiding bedrijfspand van Mola aan de Vuursteenstraat 10 te Beugen (postcode 5835 DZ).

Het ontwerpbesluit ligt met ingang vanaf 6 mei 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 16 juni 2020 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, toezicht en Handhaving.

Naar boven