Verleende omgevingsvergunning Wolfhaag 60 te Vaals

Logo Vaals

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maakt bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2013, ten behoeve van het realiseren van een woning met garage op het perceel, plaatselijk bekend Wolfhaag 60 te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie B, nummer 2862.

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

1. bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo).

2. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (artikel

2.1 lid 1 onder c Wabo).

3. Aanleggen veranderen van een in- /uitrit.

Het ontwerp-besluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft vanaf vrijdag 21 februari 2020 voor een periode van zes weken inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

Beroep

De verleende omgevingsvergunning en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 8 mei 2020 voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Vaals. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 16.00 uur. De omgevingsvergunning wordt tevens gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0981.OVWolfhaag60).

Tegen dit besluit kan gedurende bovengenoemde periode van 6 weken schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, te Roermond (postbus 950, 6040 AZ Roermond), wanneer u:

  • 1.

    belanghebbende bent en;

  • 2.

    tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbesluit (of aantoont dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest).

Voor het behandelen van het beroepschrift door de rechtbank is griffierecht verschuldigd.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het vaststellingsbesluit ter inzage is gelegd en bedraagt zes weken. Tevens kan de indiener van een beroepschrift op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, de president van het Team Bestuursrecht van de Rechtbank Limburg verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien de indiener van het beroepschrift van mening is dat onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, vereist is.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.]

Vaals, 8 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Vaals

Naar boven