Ontwerpbestemmingsplan Kremerweg 6

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 15 januari 2020 gedurende een termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Kremerweg 6” voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

 

Waar in te zien

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 en via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl, met de identificatiecode: NL.IMRO.0294.BP1912BGKREMERWEG6-OW01.

 

Doel  

Het bestemmingsplan maakt uitbreiding van het kampeerterrein Lutje Kössink mogelijk op een agrarisch perceel behorend bij Kremerweg 6.

 

Ligging 

Het plangebied ligt ten oosten van de kern Winterswijk aan de Kremerweg 6. De locatie maakt deel uit van de buurtschap Winterswijk- Henxel.

 

Wanneer ter inzage 

Met ingang van woensdag 15 januari 2020 tot en met dinsdag 25 februari 2020 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

 

Naar boven