Gemeente Alkmaar - ontwerpbestemmingsplan - Zuidervaart 30 en 32 ,Zuidschermer

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Zuidervaart 30 en 32 Zuidschermer in ontwerp ter inzage ligt.

Gebied

Het gebied waarop het ontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is aan de noordzijde begrensd door het perceel Zuidervaart 34 en 34a, aan de oostzijde door de aangrenzende onbebouwde percelen, aan de zuidzijde door het aangrenzend onbebouwd perceel en aan de westzijde de Zuidervaart.

Doel

Het ontwerpbestemmingsplan Zuidervaart 30 en 32 Zuidschermer voorziet in de samenvoeging en herontwikkeling van de percelen Zuidervaart 30 en 32 ten behoeve van het bestaande loonbedrijf, waarbij de bouw van een extra loods en een passende erfinrichting mogelijk worden gemaakt.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 30 april 2020 tot en met woensdag 10 juni 2020. U kunt het ontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0361.BP00162-0201.

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het bestemmingsplan vragen wij u dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neemt u dat geval contact op via telefoonnummer 14 072.

Zienswijzen

Op het ontwerpbestemmingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven