Ontwerpbestemmingsplan ‘Binnengebied - Noord, Oud-Beijerland’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Binnengebied-Noord, Oud-Beijerland’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie, gelegen nabij het centrum van Oud-Beijerland, in het binnengebied van de Oost-Voorstraat/Julianastraat. De ontwikkellocatie was voorheen in gebruik als agrarisch bedrijfsperceel. De bestaande opstallen worden gesloopt. Het plan heeft betrekking op de bouw van maximaal drie nieuwbouwwoningen in het plangebied.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en alle bijlagen liggen met ingang van 25 april 2020 tot en met 5 juni 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.BPBinnengebiedOB20-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met Marnix van ’t Hoog of een andere medewerker van het Team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of per e-mail, marnix.vanthoog@gemeentehw.nl.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u indienen bij:

Raad van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Binnengebied-Noord, Oud-Beijerland’.

Anterieure overeenkomst

Voor dit plan is een anterieure overeenkomst gesloten op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening. In de anterieure overeenkomst zijn onder andere afspraken gemaakt over het gemeentelijk kostenverhaal, planschade, de aanleg van nutsvoorzieningen en bouw- en woonrijp maken.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u terecht bij Marnix van ’t Hoog, of een van onze medewerkers van het Team Omgeving, via 14 0186 of via e-mail, marnix.vanthoog@gemeentehw.nl

Naar boven