Gemeente West Betuwe - ontwerpbestemmingsplan - Bommelweg ongenummerd, Herwijnen

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 30 april 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bommelweg, ongenummerd’ te Herwijnen gedurende zes weken ter inzage.

Toelichting Het plan betreft de realisatie van 1 vrijstaande woning aan de Bommelweg in Herwijnen op het perceel U769. Het perceel heeft een woonbestemming zonder bouwvlak waardoor woningbouw nu niet mogelijk is. Om deze reden vindt een bestemmingsplanherziening plaats.

Ter inzage  Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken op afspraak ter inzage op het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U kunt ze bereiken via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

Vanwege het coronavirus hanteert de gemeente West Betuwe beperkte openingstijden. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl . U kunt bij het zoeken gebruik maken van de volgende planidentificatiecode: NL.IMRO.1960.HerBommelwegU769-ONT1.

Reageren Gedurende de termijn van terinzagelegging van donderdag 30 april 2020 tot en met woensdag 10 juni 2020 kan één ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van B&W, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel. 0345-728800); alleen tijdens kantoortijden.

 

Naar boven