Ontwerpbestemmingsplan Supermarkten centrum Bergen

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van zaterdag 2 mei 2020 het ontwerpbestemmingsplan ‘Supermarkten centrum Bergen’ (imrocode: NL.IMRO.0373.BPSupermarkten-B001) voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

In het ontwerp bestemmingsplan worden nieuwe supermarkten binnen de geldende detailhandelsbestemmingen in het centrum van Bergen uitgesloten. De bestaande supermarkten worden wel bestemd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het bestemmingsplan is raadpleegbaar op de gemeentelijke website (www.bergen-nh.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gezien de Corona maatregelen is het bestemmingsplan niet in te zien op het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gesloten. Indien u dat wenst, kunnen wij ervoor zorgen dat u een fysiek exemplaar ontvangt. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 072-8880000.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college. Uw schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van Bergen, Postbus 175, 1860 AD Bergen. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan ‘Supermarkten Centrum Bergen’. Voor een eventuele mondelinge zienswijze, die gezien de Coronamaatregelen niet de voorkeur heeft, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 072-8880000. Voor de mondelinge- en schriftelijke zienswijze geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reactie betrekking heeft. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen, tel. 072 8880000.

Bergen, 1 mei 2020

Naar boven