Voorgenomen algemeen belang besluit Beschermingsbewind

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad van de gemeente 's-Hertogenbosch voornemens is om het aanbieden van beschermingsbewind voor inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch, die recht hebben op een vergoeding vanuit de Bijzondere Bijstand, aan te wijzen als een activiteit die wordt verricht in het algemeen belang als bedoeld in artikel 25h lid 5 van de Mededingingswet. Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van dinsdag 28 april 2020 gedurende zes weken ter inzage.

Wilt u reageren?

In de periode dat het voorgenomen besluit ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden en ingezetenen van de gemeente 's-Hertogenbosch hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het voorgenomen besluit?

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9826331.

 

Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw Oomens via tel. (073) 615 51 55.

Wilt u de stukken inzien?

Het voorgenomen besluit is als bijlage aan deze bekendmaking toegevoegd. Het ligt ook ter inzage in het Stadskantoor.

Omdat de dienstverlening van de gemeente vanwege het coronavirus is aangepast, verzoeken wij u om voor inzage een afspraak te maken met mevrouw Oomens via tel. (073) 615 51 55 of per e-mail via h.oomens@s-hertogenbosch.nl.

 

Ook kan mevrouw Oomens u de stukken digitaal toezenden.

Naar boven