Verkeersbesluit

Logo Terschelling

 

Het college van burgemeester en wethouders van Terschelling;

 

Gelezen het directieadvies over de asfalteringswerkzaamheden dd 1 april 2020

Gelet op de Wegenverkeerswet, bijlage 1 van het RVV 1990 en de Algemene wet bestuursrecht.

 

Besluit:

1. Het fietspad van de Badweg West naar de strandovergang West aan Zee van maandag 27-04 tot en met vrijdag 08-05 –2020 af te sluiten voor fietsers. De afsluiting wordt aangegeven door het plaatsen van het bord C1 van bijlage 1 van het RVV 1990.

2. De Heesterkooiweg en de Duinweg Hee van dinsdag 28-04 tot en met vrijdag 29-05-2020 af te sluiten voor doorgaand verkeer. De afsluiting wordt aangegeven door het plaatsen van het bord C1 van bijlage 1 van het RVV 1990.

 

Terschelling, 21 april 2020

 

 

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken een gemotiveerd bezwaarschrift indienen tegen dit besluit. De termijn van 6 weken vangt aan met ingang van de dag na die waarop wij het besluit door middel van verzending of uitreiking aan u bekend hebben gemaakt. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

- de naam en het adres van de indiener;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

- de gronden van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaar, schorst de werking van het besluit niet. Indien u van mening bent, dat gelet op de betrokken belangen, onverwijlde spoed schorsing vereist, dan kunt u tegelijkertijd met het ingediende bezwaar, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht (Postbus 150, 9700 AD Groningen) verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U bent dan wel griffierecht verschuldigd.

H.M. de Jong, J.H.M. Hermans-vloedbeld

Secretaris/directeur burgemeester

Naar boven